Training | Instructie

Keoma is een ambitieuze ruiter, die met veel passie en inzet niet alleen eigen paarden, maar ook paarden van klanten traint. U kunt bij K&L Stables dus ook terecht om uw paard zadelmak te laten maken, te laten trainen en in overleg te laten uitbrengen op wedstrijden.
Ook het klaarmaken voor de keuring, het voorbereiden van uw paard op de IBOP, of behalen van
het sportpredikaat behoort tot de mogelijkheden. Indien u uw paard voor de verkoop op een hoger niveau wilt laten uitbrengen is dat ook mogelijk omdat Keoma 2 paarden op het hoogste niveau heeft uitgebracht.

Luc heeft de 1e fase van de ORUN opleiding gevolgd. Hij heeft ook de jury-opleiding t/m ZZlicht  niveau gevolgd en tevens ook de opleiding jury kür op muziek. Nadat hij vorig jaar een winstpunt
in de Prix st Georges heeft gehaald heeft hij zijn paard verkocht en legt hij zich meer toe op het trainen en coachen.

 

Luc helpt niet alleen Keoma met de training van eigen en trainingspaarden. Ook geeft hij met veel plezier les aan zijn leerlingen van B t/m lichte tour niveau. Tijdens de lessen neemt hij hetgeen hij
zelf heeft geleerd in de afgelopen jaren (op het gebied van het verbeteren van de basis, het rijden van oefeningen en proeven) mee in de trainingen en lessen aan zijn leerlingen. De lessen worden gegeven op K&L Stables, maar in overleg ook bij u op stal.

 

 

KWADIJK 24a

1471 CB  KWADIJK

KEOMA: 06 290 669 51

LUC: 06 518 343 10